Ponovo radi... blogger.

Prvo je krenulo sa Internetom. Štuca, koči, zastajkuje. Provajder daje neka nesuvisla objašnjenja, kaže da će me zvati, pa ne zove. Ja čekam danima, a onda pređem na SBB. Bilo je tu još nekih mrežnih problema, ali je i to dr mr pr Peđa sredio. Sad je Internet, da kucnem, okej. Pritom, naravno, po Marfiju, kad nastane problem, čim se dr mr pr pojavi, Internet proradi. Ispadoh luda i paranoična skroz, a Net stvarno nije radio tri milisekunde ranije.




Onda mi se (ponovo) na smrt razboli mobilni, o čemu sam već obavestila fejsbučko građanstvo. Dok ne ode u servis, uzmem drugi aparat. On jedno vreme radi, pa ne radi, pa ga restartujem, pa on proradi, i tako u krug. Potvrdi se sumnja od prošlog puta da je bolesna, zapravo, SIM kartica. I tako sad imam mobilni - polovično. Da li treba da naglasim da kad ga dr mr pr uzme u ruke, on volšebno proradi?



Onda krenem da pišem mail, vidim, ne mogu da ga pošaljem. Proverim da li mi radi Net, radi. Ne radi gmail! Pozovem prijateljicu, kojoj sam, inače, pisala mail, da joj to napisano prepričam (zovem sa onog polovičnog mobilnog koji se, hvala mu, pristojno ponašao). Onog trenutka kad smo završile razgovor, gmail je proradio! Da bi se opet "pokvario", pa opet proradio!




Jel' ja to zračim nečim što ometa elektroniku, ili šta?

Ako zračim nečim što ometa elektroniku, zašto se onda dešava i ovo: brižna stara mati dolazi da proveri da li mi se ugrejala peć, za koju smo mislili da se o'ladila od silnog izduvavanja, ali neeeeeeeeeeeeeeee, peć je i dalje kao led, kao i moje gornje i donje šape! Dakle, crkla je i ona!!!!! Dakle, ja ometam i električnu struju! Sad dodajem - signalna lampica svetli, dakle, struje u peći ima! Šta se razbolelo, mineralna vuna?





I onda ja, da bih ti se, čitaoče/čitateljko izjadala o svemu ovome krenem u blogger, gde moram da se prijavim ponovo, zbog sporadi pregaženog Uindouza (pregažen u sklopu dijagnosticiranja falinke sa Internetom, onomad).

Da li pogađaš da i blogger ne radi?

Sad, il' ja zračim, il' su se razboleli elektronika, struja i Gugl na gomili?

Idem da izguglam nešto o paranormalnim pojavama.

Ako Gugl uopšte radi.


Shvataš već, (zasad), uspela sam ovde da uđem.

Imam sve linkove za slike, ali me mrzi da se html-išem da ih ubacujem gde treba, a ovako da stoje u tekstu mi je bez veze. Ne kradem! :D

Коментари

Marina Marinkovic каже…
Sve ti je to, moja Nado, (para)normalno. ;)
Unknown каже…
Glede Gmaila, ovo je odgovor njihovog support tima, za grešku koju je tebi davao:

This is a known issue. The workaround is to disable the 'Background Send' Lab within the affected user's Gmail settings.

Error #707
Анониман каже…
Kakav ti je ovo post, ima samo naslov? Ne razumem... :P