I tako, odoše dva teksta...

Rešila ja da promenim izgled svog bloga. Pokušala i da dodam onaj gedžet za praćenje, to nešto neće, a nije ni toliko važno. Mada, sad kad bolje razmislim, ja već imam cela DVA pratioca, hahahaha,znači, negde to funkcioniše, ali kod mene baguje kako god okreneš. Pa sad rekoh hajde da dodam još i neke kategorije.

I tako, dodavajući kategorije, obrišem dva teksta. Za oba mi je baš žao, pogotovo to je poslednji bio podstaknut nekim diskusijama koje su izazvale priličan broj reakcija. Zanimljivo je da nisu baš svi reagovali na poentu teme, već na povod. Ali dobro, opet ta tema ljude zanima (osuda i ismevanje ljudskih slabosti ili nedostataka). Nema veze, biće još prilike da se na tu temu vratimo. A baš zbog tog teksta sam i napravila karambol. Naime, htela sam da napravim novu kategoriju koja će se zvati "Ljudi, ćudi". E pa ne mere! Blogger je to shvatio kao da su dve, "Ljudi" i "ćudi". I dok je zec shvatio da je zec, u pokušajima da se sve stavi na svoje mesto, odoše tekstovi.

Daleko su stara "dobra" vremena dial-up-a, kad mi je Net pucao svaki čas, a ja za  svaki slučaj pisala u wordu, pa kopirala. Mnogo sam se opustila otkad je nastao brzi Internet. A i zaboravljam da u mom selu ume da nestane struje, često baš subotom. *klik na Save*.

Da ne dužim sad, a imam i nekog posla. A piše mi se baš, pa ću možda pisati još nešto možda već danas.

Sad moram da se bavim pitanjem da li ima važnijih stvari od izbora. Baš inspirativno, a?



Коментари

Nena3110 каже…
Žao mi je što ti se to dogodilo, no, ko je napisao te dobre tekstove, napisaće još bolje :)
Zaista nemaš opciju praćenja, ni za blog, onu što su najavljivali da će biti ukinuta, pa većina prešla na bloglovin, a to google random praćenje i dalje postoji.
Vidi na mom blogu, ja sam gledajući ne druge blogove, klikom na njihov baner za praćenje, registrovala baner na svom blogu.
Mislim da te prati mnogo više ljudi, kod mene si na listi omiljenih blogova, a pratim bar deset puta više od toga.
Srećno blogovanje, sa uživanjem čitam.
Nada Đurović каже…
Hvala i na sugestijama i na lepim rečima. Ja sam ti poslala zahtev na FB (valjda si to ti?) i dodala sam te ovde među linkove, nisam ni znala da pišeš blog.
Анониман каже…
Opet nemaš dugme za lajk :/ Ua!